Retourneren

Ben je niet helemaal tevreden over je aankoop bij auto-geurtjes.nl? Retourneren is geen probleem. Lees hier hoe je jouw autogeurtjes weer retourneert.

Dat hoeft niet moeilijk te zijn

Bij Auto-Geurtjes.nl is het uiteraard mogelijk jouw bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier dat je kunt downloaden onderaan deze pagina. We zouden het fijn vinden als je ook even een mail stuurt naar orders@auto-geurtjes.nl als je wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn."

Je kunt het artikel retour sturen naar:

Auto-Geurtjes.nl

t.a.v Retouren

Paardepad 40

9203EV Drachten

Herroepingsrecht / Bedenktijd

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@auto-geurtjes.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren bij bedrukte geurhangers. 

Bedrukte Geurhangers die u koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. De Bedrukte Geurhangers kunnen ook niet worden geretourneerd. 

Om jou nog sneller te helpen voor het retourneren vragen wij om onderstaand formulier in te vullen.

Meld mijn retour/omruiling aan