Ons verhaal

Wil jij meer weten over wie wij zijn? Of ben je nieuwsgierig naar hoe wij zijn begonnen met auto-geurtjes.nl?

Elke dag bestellingen inpakken, offertes sturen en jouw vragen beantwoorden. Wij doen het allemaal voor je! 

Samen zorgen wij er voor dat je met een brede glimlach je bestelling kan ontvangen :) 

Heb je vragen? Wij helpen je graag! 

 

Patrick en Ilse Venema

Begin met bestellen

  • Door onze liefde voor auto’s kunnen wij je haarfijn uitleggen wat je nodig bent om jouw auto weer fris te krijgen. Alle producten testen we zelf, zodat wij ook jullie erover kunnen vertellen. (ook als wij ze iets minder goed vinden werken) 
  • Op onze website kun je dus alleen de allerbeste artikelen vinden. Je hebt de keuze uit meer dan 400 soorten autoparfums! Niet alleen bekende maar ook onbekende merken.
  • Wij hebben directe lijnen met de grote leveranciers, hierdoor kunnen wij goedkoper inkopen & jullie een goedkopere prijs laten betalen.
  •  Alle bestellingen worden met de hand ingepakt, geen stoere verhalen over machines gewoon handenarbeid. (foutjes horen hierbij)
  • Bestel je voor 16:00 uur? Dan proberen wij jouw bestelling nog dezelfde dag met de bezorger mee te laten gaan.
  • Wij hebben al meer dan 10.000 klanten geholpen aan een frisse auto! 
  •  Wij kunnen jouw bedrijf naar een next level tillen met bedrukte geurhangersJouw logo aan de spiegel van jouw klanten.                        Al vanaf 500 stuks! 
  • Je besteld bij een kleine ondernemer, dit maakt het persoonlijker. Snel reageren op e-mails, korte wachttijden, persoonlijke contact en een super snelle levering.  Zullen we samen autogeurtjes uitzoeken? Wij staan dagelijks voor je klaar om jou te helpen!

Het lange verhaal

Allereerst maar even een stukje over mezelf, ik ben geen robot maar gewoon Patrick. Het ondernemen zit eigenlijk al vanaf jongs af aan in het bloed. Mijn vader had altijd een eigen zaak (meer dan 10 jaar) & het grote doel was altijd;  hetzelfde doen wat papa doet maar dan beter.

Na een paar jaar ondernemer te zijn is dat al aardig gelukt, natuurlijk met de steun & advies van mijn vader die hier natuurlijk veel ervaring in heeft opgebouwd in al die jaren. Wat moet je ook zonder die ouwe hè. Nu we een paar jaar verder zijn heb ik mijn vrouw ook zo gek gemaakt om het leuk te vinden. Ze helpt mij dan ook vaak met het inpakken van de bestellingen & het reageren van mails.

Reclame maken kan ze als de beste! Samen maken we het tot iets moois! Maar nu over de start van ons bedrijf;

 In 2017 waren we aan het einde van onze opleiding Ondernemer Retail. We kregen als opdracht; verzin een bedrijf die uniek in de markt is & nog niet bestaat. Waar houden we van? Wat is leuk? Wat is uniek? 

 1 ding staat vast; Auto’s. Sinds jongsafaan zat ik al in de autoweek van mijn vader te bladeren en gingen we altijd naar de Auto Show in Amsterdam Rai. (hier gaan we nog steeds heen trouwens). 

Waar houden we van? Een heerlijke ruikende auto, het liefst dat de auto weer ruikt als nieuw. Ja wie niet eigenlijk hè..

Wat is uniek? Een Webshop gespecialiseerd in Auto Geurtjes. Maar niet alleen de bekende auto geuren maar laten we ze ook zelf maken! :)

Dat leek mij wel een tof idee.  Zonder ook maar iets verstand te hebben van het bouwen van een webshop zijn we begonnen met bouwen. Binnen een week stond er iets. Als we hier aan terug denken, dan denken wij goh, wat ziet dat eruit. Haha (YouTube Tutorials bedankt) 

In onze shop hadden we inmiddels 6 geurbomen & 4 verschillende Ambi Pur luchtverfrissers online gezet. Bij een lokale winkel hebben wij deze voor een gereduceerde prijs kunnen inkopen. Niet teveel, je weet natuulijk niet hoe het gaat lopen.  Klik! Onze website was online. (& maar wachten op die eerste order). We kunnen je zeggen, wachten duurt dan lang. Haha.

Na twee dagen hadden we onze allereerste order. We hadden onze eerste euro’s verdient. Dan wordt het toch stiekem wel heel erg leuk zo’n examen opdracht. 

Met een compleet ondernemersplan onder de oksels hebben we in 2018 besloten ons in te schrijven bij de KVK.

Dat was uiteindelijk de start van www.auto-geurtjes.nl. Waar we nu uiteindelijk meer dan 400 soorten auto parfums online hebben staan ;) 

Onze liefde voor auto’s is echter sinds 2019 een stukje verder gegaan. Waar we eerst alleen auto geurtjes verkochten, hebben we nu ook poetsmiddelen toegevoegd. Een frisse auto begint immers bij een schone auto! Deze combi is nog steeds een succesnummer

Waar we in 2019 ook mee zijn begonnen; bedrukte geurhangers! Na een lange zoektocht hebben we een fabriek gevonden die voor ons de geurhangers kan bedrukken. Wij maken het ontwerp, zij bedrukken! 

Inmiddels staat de teller al op meer dan 200 bedrijven die wij hebben geholpen om hun logo aan de spiegel te promoten :) 

Met deze combi van Webshop & bedrukte geurhangers bedienen wij de particuliere maar ook de zakelijke markt!

Dat maakt dit tot een exclusief & one of a kind bedrijf. 

We zien je bestelling graag tegemoet! :)