Handige tips voor een langdurige geur in de auto

Wanneer de kachels in de auto branden, verdampt de geur sneller in de auto. Dit moeten we natuurlijk voorkomen. Bekijk onze handige tips! 

Tip 1: Vaak adviseren wij om met koud weer het zakje er nog even om heen te laten zitten. Als je elke week het zakje een stukje laat zakken zal je zien dat de geur beter blijft hangen. Hiermee zorg je dat de geur niet verloren gaat tijdens de autorit. Zie afbeelding.

Maak het zakje aan de bovenkant langs de stippellijnen open. Borstel de verpakking iets omlaag tot het topje van de geurboom (of andere geurhangers) vrij komt. Haal het geurboompje er elke week iets verder uit om de intensiteit van de geur aan te passen.

Tip 2: Hang de geurhanger op een andere locatie dan aan de binnenspiegel. Hiermee voorkom je dat de geur verloren gaat door de warmte. Je kunt ze bijvoorbeeld aan het hengsel bij de achterdeur hangen. Let op: bij kinderen op de achterbank is dit niet de meest ideale plek.

Tip 3: Als je weet dat de verwarming aan moet tijdens de autorit en je wilt niet het stukje plastic er nog omheen hebben hangen. Denk dan eens aan een luchtverfrisser spray. Deze spray je onder de automatten en worden niet opgelost door de warmte. Zo kun je zelf de geur naar wens sprayen. Klik hier

Tip 4: Bij een aantal van onze geurhangers (bijvoorbeeld de VIP's) hebben we een losse spray beschikbaar. Deze kun je gebruiken om de geurkaartjes weer op te waarderen. Zo geniet je optimaal van jouw geurhangers! Win-Win! Klik hier

Tip 5: Allemaal niet geholpen? Probeer dan eens een geurblikje. Deze zijn voorzien van een geurschuif. En kun je naar wens op sterkte zetten. Deze plaats je vaak onder de stoel of in de bekerhouder. Klik hier.